中秋棚仔布藝手作市集+棚仔學堂

仲未諗到下星期六、日去邊到玩,咁就要黎逛下中秋棚仔市集啦~到時除左有好多手作高手展示其創作產品外,仲有棚仔學堂工作坊比大家參加!到時不妨帶個月餅黎同檔主一齊食下月餅、吹吹水!
仲唔快啲mark低30/9同1/10,到時候喺市集見大家啦!
*************************************************

【中秋棚仔布藝手作市集+棚仔學堂】
棚仔關注組、欽州街布販市場商販關注組 主辦
嚟棚仔過中秋,與布販食下月餅,吹吹水~
日期: 2017年9月30日 及 10月1日(星期六、日)
時間: 12:00 – 18:00
地點: 棚仔(欽州街小販市場、深水埗荔枝角道373號)
對象: 手作人、自家原創品牌 (布製品,願意提供訂製服務者優先)
名額:30
型式:地攤 (擺貨面積:1.1米 x 0.6 米)
網上登記:goo.gl/Y7TxD1 (截止日期:2017年9月28日)
Facebook 活動詳情: https://tinyurl.com/yd7sbauc

**場地有限,如申請人數超過限額,我們會作篩選! 成功申請者,會獲電郵通知。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.