【2018九西論壇:活化公共空間 · 擴闊經濟想像】

轉自: 撐 基層墟市聯盟

點樣可以用自己既才能、智慧同時間,去換取生活所需,讓另類理想生活更有價值❓
平時係街市買餸就買得多,但就愈買愈貴愈少選擇❓
想在墟市擺檔維生,可惜又唔夠保障❓
不妨就來論壇傾傾佢啊!
·
天姿作圍、撐基層墟市聯席、監察公營街市發展聯席 將會舉辦「活化公共空間·擴闊經濟想像」論壇,誠邀大家同來討論社區經濟、街市、墟市三議題,了解今屆立法會九西補選選舉各候選人可以點樣講到又做到,真正令大家生活得更好!
·
🔸日期:16/11 (五) 下午 3:00-4:30
🔸主題:社區經濟 x 墟市 x 街市
🔸地點:旺角 豉油街及西洋菜南街交界(商務書館對面空地)

廣告

About 草 媒

草根媒體 grassmedia09@gmail.com

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d 位部落客按了讚: