暖笠笠見光墟 – 深水埗見光墟關注組

埋黎睇埋黎簡啦!暖笠笠見光墟仲有幾日就到啦!除左有唔同既熟食同乾貨之外,仲會係不同時段有好多精彩既表演同吸引既活動😍😍凡於墟市消費共3次仲可以換取爆谷或棉花糖一份🍿🍭心動不如行動👊🏻快啲係日曆記低12月8日及9日,要黎暖笠笠見光墟趁墟啦👏🏻👏🏻

見光墟2

#2018暖笠笠見光墟
#12月8號同9號 #下午1點擺到10點
#石硤尾 #偉智偉遊樂場
#基層墟市有你撐 #支持 #支持 #支持
#深水埗見光墟關注組 #重現街道熟食文化關注組#StrEAT响道食熟食墟顧問服務計劃 #關注綜援低收入聯盟 #合辦

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.