大專輔助教研職場調查

轉自:香港輔助教研人員工會 Hong Kong Teaching and Research Support Staff Union

105982872_3278416462210539_8271609521346172023_n

早前我哋收集過大家想喺職場調查度問啲乜嘢問題,先多謝各位同工踴躍咁發表意見!部份問題已經加入咗今次嘅調查,雖然可能會令到份問卷比較長,但係我哋都想從不同嘅角度去了解返各位同工喺工作上面對緊嘅困難。另外,我哋嘅調查對象不只限於 TA/RA 職位,亦都包括 PDF, PA/PO 等有輔助教學/研究職能嘅職位。希望大家可以支持我哋今次嘅調查,亦歡迎你哋轉發畀其他同事,令到調查得出嚟嘅結果可以幫助到大家!

https://forms.gle/ZeGjhLtf8RW4pUwj9

另外,本會新一個年度嘅會藉將會喺 7 月 1 日開始,歡迎各大專院校嘅同工加入我哋工會。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.