沒有所謂非法的生命:與世上所有被羈留者同行

轉自: CIC detainees right concern group

 

▍沒有所謂非法的生命:與世上所有被羈留者同行 ▏
是一個持續進行的藝術行動,以支持在青山灣入境事務中心(CIC)被羈留的人士(目前已是他們第五十天絕食行動!)和世界上其他地方被羈留的人。

我們邀請任何人去CIC外或世界任何地方,以任何方式來分享被羈留的故事。藝術可以讓我們看見彼此,並連繫起來一起為自由而抗爭。立即釋放他們!

歡迎所有朋友、家人、藝術家、音樂人、詩人、作家、行動者和每一個你!

行動日程持續更新:
8月17日 週一 8am 為被羈留者而作之音樂 | 甘浩望神父 | 在CIC外
8月17日 持續進行 被羈留者的肖像 | 青風、程展緯 | 在CIC內
⋯⋯

▍No One is Illegal: Solidarity with All Detainees of the World ▏
is an ongoing art-action that supports detainees in Castle Peak Bay Immigration Centre in Hong Kong (CIC, now on their 50th day of hunger strike!) and other detainee centres across the world.

We invite everyone to share their stories in any way outside CIC and from anywhere in the world. Art can let us see each other, and fight for freedom together. Release them NOW!

Welcome friends, families, artists, musicians, poets, writers, activists and everyone!

Rolling schedule:
17 Aug Monday 8am Songs by Franco Mella outside CIC
17 Aug and ongoing Detainee Portraits and Paintings by 青風, Luke Ching inside CIC

⋯⋯

#solidaritywithalldetainees
#freedomnow
#abolishCIC
#沒有所謂非法的生命
#與世上所有被羈留者同行

相關文章/報導:

【回應入境處深夜新聞稿, 指責盡責媒體「歪曲事實 」 CIC 關注組譴責入境處 圖以治安為名 掩蓋真相 污名化被羈留人士 】

絕食近三週:青山灣黑獄草菅人命 聲援者跨越種族性別喚自由

 

 

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.